3’retters
er dere en gruppe som vil booke bord i et koselig lokale med åpen peis, en 3’retters meny og vin/øl tilpasset maten? se her!
Menyer 3' retter
meny 1:
- varmrøkt pepperlaks m/ pepperrot krem, sprøstekt spekeskinke og granateple
- Helstekt elgel¨år med kremet viltsaus, timianstekte poteter og høstens grønnsaker
- Vanilje panacotta m/ jordbær og lime coulise
- 499,- pr pers (6-20 pers)
- varmrøkt pepperlaks m/ pepperrot krem, sprøstekt spekeskinke og granateple
- Helstekt elgel¨år med kremet viltsaus, timianstekte poteter og høstens grønnsaker
- Vanilje panacotta m/ jordbær og lime coulise
- 499,- pr pers (6-20 pers)
meny 2:
- laksetartar på toast med avocadokrem og limeolje
- Langtidstekt biff av lokal okse, kjøpt hos Staslin Hamar, servert med rødvinsaus, fløte poteter og krydrete grønnsaker.
- Hjemmelaget mango sorbet m/ marengs og sjokolade
499,- pr pers (6-20 pers)
Meny 3:
- carpaccio servert med parmesan, sitronolje, ruccula og ristet foccacia
- Helstekt ørret m/ friske rotgrønnsaker, sandefjorsmør og ovnstekte poteter.
- Tilslørte bondepiker med friske epler og søt kjeks.
499,- pr pers (6-20 pers)
- carpaccio servert med parmesan, sitronolje, ruccula og ristet foccacia
- Helstekt ørret m/ friske rotgrønnsaker, sandefjorsmør og ovnstekte poteter.
- Tilslørte bondepiker med friske epler og søt kjeks.
499,- pr pers (6-20 pers)