3’retters

er dere en gruppe som vil booke bord i et koselig lokale med åpen peis, en 3’retters meny og vin/øl tilpasset maten? se her!

Menyer 3' retter

meny 1:
  • varmrøkt pepperlaks m/ pepperrot krem, sprøstekt spekeskinke og granateple
  • Helstekt elgel¨år med kremet viltsaus, timianstekte poteter og høstens grønnsaker
  • Vanilje panacotta m/ jordbær og lime coulise
  • 499,- pr pers (6-20 pers)

meny 2:

  • laksetartar på toast med avocadokrem og limeolje
  • Langtidstekt biff av lokal okse, kjøpt hos Staslin Hamar, servert med rødvinsaus, fløte poteter og krydrete grønnsaker.
  • Hjemmelaget mango sorbet m/ marengs og sjokolade
    499,- pr pers (6-20 pers)

Meny 3:
  • carpaccio servert med parmesan, sitronolje, ruccula og ristet foccacia
  • Helstekt ørret m/ friske rotgrønnsaker, sandefjorsmør og ovnstekte poteter.
  • Tilslørte bondepiker med friske epler og søt kjeks.
    499,- pr pers (6-20 pers)